Gevelbekleding

Gevelbekleding

Linarte

Met de Linarte profielen kunnen gevels afgewerkt worden tot een strak geheel met verticale profielen in verschillende uitvoeringen: zowel binnen als buiten, tot onder terrasoverkappingen toe. Ook poorten of deuren kunnen met dezelfde profielen bekleed worden en zo naadloos opgaan in een uniforme gevel. Het gevelsysteem bestaat uit individuele aluminium profielen die in verschillende uitvoeringen beschikbaar zijn en eindeloos gepersonaliseerd afgewerkt kunnen worden met invullingen in hout of ledstrips.

Gevelbekleding Linius

Linius

Niet alleen voor de (onderhoudsvriendelijke) designbekleding van uw gevel is Linius het juiste product: de profielen lenen zich ook perfect voor het accentueren van wanden in interieurs, of voor bekleding van deuren, kantelpoorten en sectionale poorten die zo onzichtbaar opgaan in het totaalbeeld van een gevel.
Van één ding bent u zeker: met Linius krijgt u horizontale gevelbekleding die in alle opzichten aan uw smaak beantwoordt. Kers op de taart: het strakke design is helemaal af omdat de bevestiging van de profielen volledig onzichtbaar weggewerkt is.

Gevelbekleding Linarte
Gevelbekleding Linarte 2
Gevelbekleding Linius 2
Gevelbekleding Linarte
Gevelbekleding Linarte 2
Gevelbekleding Linius 2