Poorten L Door

Poorten

Poorten

In om het even welke kleur of stijl, voor je poorten werkt Arko samen met L-Door. Hun kwaliteit vullen wij graag aan met ons vakmanschap. Als "preffered partner" van L-door zijn we ook hier uniek voor de streek.We gaan graag samen met jou op zoek naar de beste oplossing voor jouw wensen. Contacteer ons dus gerust voor een vrijblijvende offerte of kom eens langs bij Arko in Zottegem om de mogelijkheden te bespreken.

Als je graag ruimte wil winnen in je huis, dan is een sectionale (garage)poort die we op maat voor jou maken, de perfecte oplossing. Deze poorten zijn volledig automatisch, maar kunnen ook met de hand bediend worden. Bovendien zijn onze gemotoriseerde poorten voorzien van vingerklembeveiliging om ongelukken te vermijden. Zo kunnen je vingers niet vastgeraken bij het openen of sluiten van de poort. Daarnaast kan je voor extra veiligheid tegen inbraken ook voor een poort met codeklavier kiezen.

Wanneer je van plan bent een (garage)poort te kopen, wil je natuurlijk dat de stijl past bij de rest van je woning. Daarom bieden we heel wat keuze in afwerking. Vlakke panelen (al dan niet met lijntjes), stucco panelen (ook met of zonder lijntjes), cassettemotief, microline, houtstructuur of zelfs volledig houten poorten. Er zit voor elk wat wils in ons gamma poorten. Uiteraard kan ook de kleur volledig aangepast worden naar jouw stijl.

Nog een voordeel van een goede garagepoort: een dergelijke poort biedt een hoge isolatiewaarde, waardoor je woning nog beter beschermd is tegen weer, wind en geluid.

Benieuwd naar de prijs van onze poorten? Of hoeveel jouw perfecte poort kost? Contacteer ons gerust!

Poorten L Door 3
Poorten L Door 2
Poorten L Door 3
Poorten L Door 2

Wat onze klanten zeggen

We zijn zeer tevreden over het gedane werk door Arko. Het is met kennis van zaken gedaan. Wat ik heel mooi vind aan Arko is het feit of je nu kleine werkjes laat doen of grote werken, de klant wordt altijd op dezelfde manier behandeld. Bedankt voor alles en doe zo voort zoals jullie bezig zijn.

- Jan De Backer

Wil je de prijs weten van onze poorten? Of kijken wat we nog in ons gamma hebben?

Dit vind je misschien ook interessant