Renson terrasoverkappingen via Arko

Terrasoverkappingen

Outdoor living - wat is een terrasoverkapping?

Het leven kan zo mooi zijn als het lijkt - als je maar lekker droog zit. Bij Arko in Zottegem helpen we je graag het buitenleven omarmen met een stijlvolle terrasoverkapping van Renson. Want of je net uit de zon, de wind of de regen wilt aperitieven, met een overkapping is elk seizoen goed genoeg om van het buitenleven te genieten.

Terrasoverkappingen heb je in alle soorten, maten en materialen. Onze voorkeur gaat uit naar de kwalitatieve en moderne terrasoverkappingen van Renson, die voor elke vraag een oplossing bieden. Om een perfecte plaatsing te garanderen, hebben onze ervaren plaatsers heel wat opleidingen gevolgd. We zijn de eerste toonzaal in België die de naam "Total Outdoor Concept Store by Renson" mag dragen! We zijn dan ook trots Renson Ambassador te mogen zijn. Een symbool voor extra kwaliteit en service voor jou.

Renson Outdoor Living - terrasoverkapping
Renson Outdoor Living - terrasoverkapping bij zwembad
Renson Outdoor terrasoverkapping
Renson Outdoor - realisatie terrasoverkapping
Renson Outdoor Camargue terrasoverkapping
Renson Outdoor Lapure realisatie via Arko
Renson Outdoor Lagune Pure campagnebeeld
Renson Outdoor Skye campagnebeeld
Pallazzo terrasoverkapping glazen dak
2
7
Renson Outdoor Living - terrasoverkapping
Renson Outdoor Living - terrasoverkapping bij zwembad
Renson Outdoor terrasoverkapping
Renson Outdoor - realisatie terrasoverkapping
Renson Outdoor Camargue terrasoverkapping
Renson Outdoor Lapure realisatie via Arko
Renson Outdoor Lagune Pure campagnebeeld
Renson Outdoor Skye campagnebeeld
Pallazzo terrasoverkapping glazen dak
2
7

Welke soorten terrasoverkappingen bestaan er?

Of je nu een vrijstaande terrasoverkapping wil kopen of een terrasoverkapping aan huis, binnen het gamma van Renson vind je gegarandeerd wat je zoekt. Naast de materiaalkeuze voor de constructie zelf (aluminium of hout), zijn er ook heel wat opties voor het dak.(lamellendak, screendak of een doek). Ook is er een waaier aan mogelijkheden voor de zij-invullingen.

Terrasoverkapping met lamellendak

Met 1 druk op de knop kan je gemakkelijk je lamellendak bedienen. Meer licht of minder licht, het elektrische lamellendak past zich aan naar jouw wens. Van regen hoef je geen schrik te hebben dankzij de geïntegreerde watergeleidingskanalen. Extra lang buiten genieten dus! Lees er hier meer over.

Terrasoverkapping met screendak

Dankzij een windvast doek in het dak van de terrasoverkapping kan je comfortabel in de schaduw vertoeven. Wanneer het doek opgerold is heb je dan weer volop zonlicht. Renson kiest voor kwalitatief en waterdicht materiaal, zodat je ook tijdens een regenbui onder je terrasoverkapping met doek kan zitten. We geven je graag wat meer informatie.

Terrasoverkapping met glazen of polycarbonaat dak

Als je keuze valt op een terrasoverkapping met een vast dak, dan is een Pallazzo pergola met glazen dak of polycarbonaat dak een goede oplossing.

Terrasoverkapping met EPDM dak

Ook terrasoverkapping met een vast EPDM dak is mogelijk! Langs de binnenzijde afgewerkt met thermowood. Hout in combinatie met een aluminium constructie kan je terugvinden in onze Maluwi.

Wat onze klanten zeggen

Heel tevreden over de werf, alles verliep vlot. Heel blij met het eindresultaat.

- Familie Verreecken

Heb je vragen rond terrasoverkappingen? Wil je graag een terrasoverkapping laten plaatsen? Wil je eens samenzitten en de mogelijkheden bekijken?

Jouw Renson terrasoverkapping op maat gemaakt

Naast de standaardmodellen zijn er ook heel wat uitbreidingen mogelijk wanneer je jouw Renson terrasoverkapping koopt. Zo kan je kiezen voor lichtaccenten om je terrasoverkapping 's avonds extra gezellig te maken, warmte-elementen om langer buiten te kunnen zitten, zonwering voor als de zon net te fel schijnt, etc. Jij droomt het, wij plaatsen het. Vanuit ons atelier in Zottegem (Oost-Vlaanderen) tot bij jou thuis.

Geïnspireerd? Wil je je eigen outdoor living concept uitwerken? Vraag dan nu je offerte voor een Renson terrasoverkapping aan.

Dit vind je misschien ook interessant

Onze partners