Algarve Canvas 1

Carports

Outdoor living - Wat is een Carport?

Het leven kan zo mooi zijn als het lijkt - als je maar lekker droog zit. Bij Arko in Zottegem helpen we je graag het buitenleven omarmen met een stijlvolle carport van Renson. Want je auto uit de zon, de wind of de regen kunnen parkeren wil toch iedereen.

Carports heb je in alle soorten, maten en materialen. Onze voorkeur gaat uit naar de kwalitatieve en moderne carports. In Het gamma van Renson hebben we de Algarve Canvas (aluminium constructie). In het gamma van Exterior Outdoor Living bestaat de Maluwi die aluminium en hout gaat combineren. Om een perfecte plaatsing te garanderen, hebben onze ervaren plaatsers heel wat opleidingen gevolgd. We zijn dan ook trots de naam van Renson Ambassador te dragen. Een symbool voor extra kwaliteit en service voor jou.

Algarve Gekoppeld
40
Algarve Carport Fietsenberging 2
Algarve Gekoppeld 2
Renson Algarve 2
Algarve Canvas 2
Maluwi Carport 4
Maluwi Carport 2
Algarve Canvas 4
Algarve Canvas 1
Algarve Canvas 3
Maluwi Carport 3
Maluwi Carport 1
Maluwi Carport 5
Algarve Gekoppeld
40
Algarve Carport Fietsenberging 2
Algarve Gekoppeld 2
Renson Algarve 2
Algarve Canvas 2
Maluwi Carport 4
Maluwi Carport 2
Algarve Canvas 4
Algarve Canvas 1
Algarve Canvas 3
Maluwi Carport 3
Maluwi Carport 1
Maluwi Carport 5

Welke soorten Carports bestaan er?

Of je nu een vrijstaande carport wil of een carport aan uw huis, binnen het gamma van ARKO vind je gegarandeerd wat je zoekt. Naast de materiaalkeuze voor de constructie (aluminium of aluminium in combinatie met hout) zijn er ook verschillende type daken.

ALGARVE CANVAS CARPORT

Carport met een ingeritste screen

De Renson Algarve Canvas is de ideale oplossing om je auto te beschermen tegen alle weersomstandigheden. Dankzij de slanke aluminiumstructuur en een stevig vast dak waardoor tussenbalken overbodig worden springt deze carport eruit op esthetisch vlak.

Het vaste dak bestaat uit twee onderdelen. De bovenlaag is een gelakte staalplaat met anti-condenslaag. De onderlaag is een zonwerend doek dat gespannen zit in de kleur van jouw keuze!

Deze minimalistische e, strakke carport biedt tal van afwerkingsopties, van ledverlichting tot vaste wanden.

Een carport koppelen aan een terrasoverkapping is uiteraard ook mogelijk.

MALUWI CARPORT

Carport met een epdm dak

De Maluwi heeft een strak hedendaags design dat perfect past bij elke woning. Door de combinatie van hout en aluminium vormt de Maluwi een mooi geheel met zowel klassieke als moderne woningen.

De structuur is niet enkel functioneel maar ook op esthetisch vlak in perfecte harmonie met uw woning en uw tuin. Hierdoor creëert u een meerwaarde voor uw tuin en woning.

Naar vormgeving kan de Maluwi zich volledig aanpassen naar uw wensen. Een carport voor één of meerdere auto's mét of zonder berging. Alles is modulair en vrij aan te passen.

De afwerking is voorzien in Thermowood. Dit hout ondergaat een verhittingsproces waardoor het vormvast en ongevoelig wordt voor vocht, schimmels en weersinvloeden.

De keuze voor padoek is omdat dit een uitzonderlijk stabiele houtsoort is uit Midden- en West- Afrik. (duurzaamheidsklasse 1) en geen kwasten bevat en een mooie vergrijzing garandeert.

Wat onze klanten zeggen

Nogmaals bedankt voor het mooie werk dat jullie geleverd hebben! Wij zijn zéér tevreden met onze beslissing.

- Familie Janssens

Geïnspireerd? Wil je je eigen outdoor living concept uitwerken? Vraag dan nu je offerte voor een Renson terrasoverkapping aan.

Dit vind je misschien ook interessant

Onze partners