Total Outdoor Concept Store

Arko is de eerste "Total Outdoor Living" Concept Store by Renson van België.
Wij volgen hiermee een trend die zich wereldwijd voortzet maar ook steeds meer in België begint af te tekenen.

Bij ons kan je werkelijk alles terugvinden om het leven buiten in uw tuin zo aangenaam mogelijk te maken.
Een totaal concept van terrasoverkappingen, carports, gevelbekleding tot tuinverlichting, zitbanken en planten-units kan je in onze toonzaal komen bewonderen.
Zelfs E-safe brievenbussen en windschermen kan je terugvinden bij Arko.

We worden als partner van Renson dan ook gekenmerkt door duurzaamheid, comfort en hoogstaande kwaliteit. De constante innovatie waar Renson in uitblinkt, maakt van z’n tuinconcepten de wereldtop voor ‘outdoor living’. Met Renson Outdoor kies je dus voor design van topkwaliteit dat je rond heel de woning kan doortrekken. Zo creëer je het hele jaar door de ideale sfeer om volop te genieten van het buitenleven

Outdoor Total Concept Store

Tolc Zitbanken Plantunit

Bloembakken en zitbanken by Renson

Linarte Modulo is een veelzijdig tuinelement. Het kan dienst doen als plantenbak of als de ideale zitbank om een rustplekje in je tuin te creëren. Doordat de zijden van deze design plantenbak bekleed zijn met de stijlvolle , verticale Linarte profielen, past de Linarte Modulo bij onder andere Linarte wanden of gevelbekleding. Je kan de Linarte Module afsluiten met een padoek (hardhout) deksel. Zo creëer je in een handomdraai een aluminium tuinbank! Vierkant of rechthoek? U kan combineren en koppelen om zo uw unieke opstelling te verkrijgen.

Tolc Verlichting

Buitenverlichting met LED

Linarte Outdoor Light is de ideale tuinverlichting tijdens zwoele zomernachten én op koude winteravonden. De aluminiuim armaturen zijn verkrijgbaar in verschillende RAL-kleuren. Bovendien past deze buitenverlichting met leds mooi bij de andere Linarte tuinelementen voor een stijlvol geheel. Linarte Outdoor Light bestaat in twee hoogtes (32,5 cm en 51,5 cm) en vier uitvoeringen. Je kan kiezen voor buitenverlichting met leds aan de voorzijde, een dubbele ledlamp (voor en achter) of de combinatie van led vooraan en een stopcontact achteraan. Daarnaast kan je ook kiezen voor een armatuur met alleen een stopcontact. De ledverlichting wordt met een grondspie of montageplaat geïnstalleerd zodat de tuinverlichting voluit straalt op elke ondergrond!

Brievenbussen Esafe 2

E SAFE pakketbrievenbus

Thuis zitten wachten op je pakketjes of het heen-en-weergeloop naar postkantoren en afhaalpunten is voorgoed verleden tijd dankzij een pakketbus. De koerier kan je bestelling veilig afleveren en zelfs retourzendingen zijn mogelijk via de eSafe pakketbrievenbus! Je kan kiezen voor een gewone pakketbus, of voor een twee-in-één model, in combinatie met een klassieke brievenbus. De aluminium brievenbus is steeds afgewerkt in roestvrije structuurlak in de RAL-kleur van je keuze. Door het strakke design past deze pakketbrievenbus altijd mooi bij jouw woning. De pakketbrievenbussen zijn goed beveiligd. Je kan opteren voor een variant met een handige valklep waarbij pakjes zachtjes op de bodem vallen, eens het deksel gesloten is. Deze pakketbus kan alleen met een sleutel worden geopend. Als je kiest voor de versie met cijferslot, geef je de code via je online bestelling mee aan de koerier om je pakje te kunnen leveren. Op diezelfde manier is het ook mogelijk om via je pakketbrievenbus pakjes terug te laten ophalen.

Tolc 1
Tolc 2
Tolc 3
Tolc Zitbanken Plantunit
Tolc Vrijstaande Wand
Tolc Verlichting
Tolc 13
Tolc 11
Tolc 10
Tolc 9
Tolc 8
Tolc Loggia
Tolc Linarte
Tolc Knikarmen
Tolc 1
Tolc 2
Tolc 3
Tolc Zitbanken Plantunit
Tolc Vrijstaande Wand
Tolc Verlichting
Tolc 13
Tolc 11
Tolc 10
Tolc 9
Tolc 8
Tolc Loggia
Tolc Linarte
Tolc Knikarmen